5 предложения за подарък – Фреерия

Enter your keyword

5 предложения за подарък

5 предложения за подарък

5 предложения за подарък

Ако наближава празника на ваш любим човек, а все още не сте избрали с какво да го зарадвате – разгледайте нашите предложения за цветен, уникален и запомнящ се подарък.

1. Калъф за книга

Въпреки електронизацията има мнооого почитатели на книгите, които обичат и предпочитат да ги четат в хартиения им вариант. За да се предпази книгата от зацапване, надраскване или някаква механична повреда – тя може да се облече в стилна  дреха-калъф. С този калъф, книгата е защитена, а този, който я чете става пълна енигма за околния свят, който трудно може да разбере в кой автор или в каква тематика се е задълбочил читателя.

book-cases-mix

2. Гривна или обици

За една дама още едни обици или още една гривна, никога не е в повече, а винаги е прекрасно допълнение към емоцията, в която е облечена.

biju-mix

3. Ръчно рисувана блуза

Кой е казал, че една картина трябва да стои закачена на стената? Напротив – може да подарите ръчно нарисувана блуза, която си е направо картина и притежателката й ще може гордо да я разхожда, внасяйки настроение в сивото ежедневие на всички.

blouses-mix

4. Чанта

Красива текстилна чанта – за да може да побира цялата любов, която притежателката й иска да носи със себе си.

bags-mix

5. Комплект блуза + чанта

За двойно по-голям ефект:

sets-mix

Всички модели от снимките в тази публикация са налични за купуване от нашия онлайн магазин или от Галерия 15, ул. Бистрица 9, гр. София.