Как да изберете перфектната чанта за вашата фигура? – Фреерия

Enter your keyword

Как да изберете перфектната чанта за вашата фигура?

Как да изберете перфектната чанта за вашата фигура?

Как да изберете перфектната чанта за вашата фигура?

Чантата е важен и основен аксесоар за всяка жена. Тя може да направи вашата визия смела и изискана, забавна и секси или скучна и утежняваща.

Когато купувате чанта, не трябва да основавате своя избор единствено на модните тенденции –   не забравяйте да изберете най-добрата форма за вашата фигура. Винаги помнете, че когато носите чанта, която е пропорционална с формата на вашето тяло изглеждате стилно и модерно.

Купувайте чанти с противоположни особености на вашия тип фигура.

Има едно лесно правило, което да запомните:
Ще се подчертае тази част от тялото ви, до която стои дъното на чантата.

Ако сте жена с големи бедра

Ако имате големи бедра, носете чанта, която да стои до талията ви, акцентирайки на изтъняването на вашия кръст. Избирайте чанти с къси дръжки, които могат да се носят лесно под мишницата. Добър изглед ще ви даде чанта, която да носите през рамо или чанта с форма на полумесец, която виси леко, но завършва доста над бедрата ви.

Всяка чанта, която пада върху бедрата може да привлече нежелано внимание върху тази област!

Ако сте жена с голям бюст

Сигурно искате да отклоните вниманието от горната част на тялото ви. Ако искате да носите чанта през рамо, трябва да изберете такава, който има дълга дръжка и е голяма по размер, за да изместите фокуса към долната част на силуета ви.

Ако сте висока, слаба жена

Може да носите повечето видове дамски чанти. Извънгабаритни чанти, чанти за през рамо, кръгли чанти и клъч – с всички ще изглеждате добре. Най-добрият избор за вас е чанта, която е по-широка, отколкото дълга.

Това, за което трябва да внимавате е размера на чантата – избягвайте малки чанти и чанти за през рамо с къси дръжки, тъй като те ще направят да изглеждате още по-висока.

Ако сте ниска и заоблена жена

Изберете чанта със силно изразени ъгли, която ще изглежда страхотно на вас. Чанта за през рамо, която завършва точно над кръста ви е перфектния стил. Единственият вид чанти, които трябва да избягвате са тези, които са твърде големи или твърде малки, по отношение на цялостния размер на тялото ви.

Ако сте ниска и дребна жена

Вие ще изглеждате по-висока с малки чанти и по-ниска с големи чанти. Ето защо трябва да се избягват големи чанти, тъй като те вземат превес над по-малката рамка на тялото ви. Избягвайте чанти за рамо с дълги дръжки, тъй като те визуално ще ви притискат надолу, карайки ви да изглеждате още по-ниска.

Ако сте жена плюс размер

Опитайте с по-тънки чанти, които могат да поберат нещата ви, но няма да ви направят да изглеждате прекалено обемна. Не избирайте чанти, които са малки, тъй като те ще се загубят на фона на вашата фигура и ще ви карат да изглеждате по-голяма, ако са с къси и средни по дължина дръжки. Ако обичате щампи, насочете се към миниатюрни шарки. Не забравяйте – носете чанти, пропорционални на размера на тялото ви.

„Балансирайте вашите извивки с голяма, структурирана чанта, или дори наподобяващи кутия чанта“

Вече знаете, че вида на чантата и размера й може да повлияе на цялостната ви визия, затова я съчетавайте както с други елементи от облеклото ви, така и с типа на вашата фигура.

източник